Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2021 19:10:00

Piráti se do svých lží zamotávají

Piráti se do svých lží zamotávají

Komentář na facebookovém profilu k Pirátům.

 Předseda Pirátů Ivan Bartoš se do svých lží zamotává čím dál víc…. Teď si zase vymyslel, že v žácích zápasil s Lukášem Krpálkem. Poté, co ho lidé upozornili, že je Krpálek o deset let mladší než

Bartoš, tak příspěvek smazal… Tenhle člověk chce být premiér? ZDE

A další zoufalé lži Pirátů. Prý SPD včera zablokovalo projednání zákona o lobbování, který má ztransparentnit lobbování různých lidí a subjektů u politiků. Pravdou je opak - SPD opakovaně médiím i včera ve Sněmovně jasně veřejně řeklo, že podpoříme tento zákon o lobbingu, přestože je velmi nedokonalý. Slyšeli to v sále i Piráti. Fakt zoufalé. Je vidět, že jsou Piráti velmi nervózní z toho, jak jim klesají preference, jelikož se už vidí ve vládě. Hnutí SPD má jasný protikorupční program a neustoupíme z něj.

A připomenu - Piráti, ODS, TOP 09 a STAN včera ve Sněmovně při hlasování NEPODPOŘILI zvýšení důchodů na příští rok! Naštěstí i díky hlasům poslanců SPD zvýšení důchodů nakonec prošlo.

Včera jsme v praxi všichni viděli, co invalidní a starobní důchodce čeká, pakliže by se tyto strany po říjnových volbách chopily vlády…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama