Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2024 8:33:00

Piráti vypadají jako narkomanská lobby

Piráti vypadají jako narkomanská lobby

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Pirátům a HHC.

 Tak to se mají Piráti fakt čím chlubit... Vypadají jako narkomanská lobby.  Jak informoval Český rozhlas, otravy látkou, která je derivátem hlavní účinné látky v marihuaně, se v poslední době vyskytly vedle Karlovarského i v dalších krajích. Podle mluvčí Karlovarské krajské nemocnice Markéty Singerové se intoxikace volně prodejným HHC objevují spíše jako hromadné otravy.

Případy lidí přiotrávených HHC v poslední době zaznamenaly zdravotnické záchranné služby také v dalších krajích. V Ústeckém kraji vyjížděli záchranáři například 1. února v Chomutově k dvěma takovým otravám, do nemocnice převezli v obou případech lidi starší 20 let. Také v Pardubickém kraji zaznamenali letos několik případů intoxikace HHC, podle mluvčí krajské záchranné služby Aleny Kisialy zdravotníci kanabinoid zjistili u dospívající mládeže.

Zdravotničtí záchranáři na Vysočině vyjížděli v posledním týdnu k dvěma nezletilým, kteří požili látku HHC dostupnou v prodejním automatu, jeden byl v bezvědomí. Oba skončili v nemocnici, jejich stav nebyl vážný. Od začátku loňského roku evidují záchranáři takových případů na Vysočině okolo 15.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama