Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2021 20:26:00

Požadujeme možnost kontroly našich hranic

Požadujeme možnost kontroly našich hranic

Komentář na facebookovém profilu k deportaci ilegálních imigrantů

 Dánsko začalo vracet imigranty ze Sýrie, protože Sýrie je bezpečná země. Dánsko je první evropská země, která neprodlužuje syrským uprchlíkům povolení k pobytu s tím, že je už část syrského území dostatečně bezpečná, aby se tam mohli vrátit. Od loňského léta dánské úřady zamítly žádosti o prodloužení dočasného pobytu už 189 Syřanům. Myslím si, že takto by měly postupovat i další státy Evropy a vrátit miliony muslimských imigrantů zpět tam, kam patří.

Kéž by se podobně zachovala Angela Merkelová, která do Evropy pozvala miliony migrantů. Nelegální imigranty je třeba deportovat! Stop imigraci, stop násilí. Nechceme, aby v našich městech probíhaly války gangů jako na Západě! Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni.

„V roce 2019 se do Sýrie z okolních oblastí vrátilo téměř 100 tisíc uprchlíků. Jejich krajané, jimž byla v Evropě poskytnuta ochrana, se samozřejmě musí vrátit domů, pokud to podmínky v Sýrii umožňují,“ uvedl dánský ministr pro imigraci Mattias Tesfaye. Z Dánska se rozhodla v roce 2019 pro dobrovolný návrat zpět do Sýrie asi stovka lidí, což byl jen zlomek z počtu všech běženců.

Imigrační úřady proto, navzdory nesouhlasu takzvaných ochránců lidských práv, začaly zákon o bezpečné Sýrii uplatňovat v praxi. Vloni bylo 170 Syřanům odňato nebo odmítnuto prodloužení jejich povolení k pobytu v Dánsku. Stejný proces bude pokračovat i v letošním roce. Informovaly o tom Novinky.cz a iDnes.cz.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná a afrikanizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama