Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.11.2019 21:34:00

Předseda Hamáček je jasným obhájcem nenávistného islámu

Předseda Hamáček je jasným obhájcem nenávistného islámu

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření Jana Hamáčka o nebezpečí, hrozícím na Facebooku

 Sociální sítě a Facebook jsou podle ministra vnitra a šéfa ČSSD Jana Hamáčka škodlivé. „Facebook je dnes obrovské nebezpečí pro demokracii,“ řekl doslova Hamáček tento týden v Lidovém domě. Hamáček podle mě dokazuje, že je nepřítelem demokracie a svobodné výměny názorů a že demokracii vážně škodí. Jediným nebezpečím pro demokracii je dnes ve skutečnosti cenzura a potlačování svobodné diskuse či označování lidí, kteří mají jiný názor, za šiřitele „předsudečné nenávisti“, jak činí pan Hamáček a ministerstvo vnitra. Podpořte nás prosím a společně se proti nepřátelům svobody a demokracie ubráníme.

Ale prohlášení pana Hamáčka se nedivím. Ze slov Hamáčka, které před časem citoval Deník, podle mě vyplývá, že by rád trestně stíhal kritiky a odpůrce nenávistné ideologie islámu. „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji,“ řekl Hamáček. Přitom je naopak jasné, že naopak islám je zaměřen proti židům a jsou zaznamenány protižidovské výroky proroka Mohameda, kterými se muslimové musí řídit.

Předseda ČSSD Jan Hamáček je jasným obhájcem nenávistného islámu. „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti,“ řekl například Hamáček.

Z Lidového domu přichází předlistopadová „lidová demokracie“, kterou dnes její sluníčkářští zastánci nazývají „liberální demokracií“. Podpořte nás prosím a společně se proti nepřátelům svobody a demokracie ubráníme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama