Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2022 19:09:00

S kauzou organizovaného zločinu a korupce jsou spojení i Piráti

S kauzou organizovaného zločinu a korupce jsou spojení i Piráti

Komentář na facebookovém profilu ke korupční kauze hnutí STAN.

To je už fakt šílený! S kauzou organizovaného zločinu a korupce vládního STAN jsou spojení i Piráti! Takže doslova všechny strany vládní koalice Petra Fialy (ODS)! Dnes vyplulo na světlo, že vládní Piráti chtěli letos za Piráty nominovat do dozorčí rady státní Národní rozvojové banky manažera Martina Sankota, který se scházel v tajném bytě s vazebně stíhaným lobbistou Michalem Redlem. Vše zmonitorovala policie. Tak už asi víme, proč organizovaný zločin v Praze dlouhodobě probíhá za vedení primátora Zdeňka Hřiba z Pirátů.

A to není z novinek kolem organizovaného zločinu a Pirátů všechno! Dnes vyplulo na povrch i další zjištění. Na podzim roku 2019 podepsal na pražském magistrátu zastupující ředitel odboru informatických aplikací David Vorlíček smlouvu se společností Advice.cz Solutions o propojení informačních systémů. Za firmu kontrakt ve výši 23 milionů korun podepsal majitel firmy (dnes mající název Digicode) Pavel Dovhomilja, který je v kauze organizovaného zločinu vládního STAN jedním z obviněných a ostatní členové jej dle policie zločinecké skupiny oslovovali „Guči“. Oblast informatiky má přitom pod sebou přímo primátor Zdeněk Hřib (Piráti)! Informuje o tom Seznam.

A vyplouvají na povrch další praktiky organizovaného zločinu ve vládním STAN Víta Rakušana - skupina kolem již zatčeného náměstka pražského primátora Petra Hlubučka (STAN) při domluvě o manipulování zakázek pražského dopravního podniku a přijímání úplatků používala šifrované telefony. Jeden takový měl i ministr školství Petr Gazdík (STAN) a komunikoval přes něj s hlavou skupiny, již zatčeným a obviněným podnikatelem Michalem Redlem. Navíc, Gazdík a europoslanec STAN Polčák, který také dlouhodobě spolupracoval s Redlem, zatajují a ani na opakované dotazy nechtějí vysvětlit, kdo jim platil telefony s šifrováním. Ministr Gazdík již kvůli napojení na Redla oznámil rezignaci na post ministra k 30. červnu. Proč ale zůstává poslancem? A proč Polčák zůstává europoslanecem? Neumí se ničím jiným uživit? Předseda STAN a ministr v která Vít Rakušan je kryje a nechce je vyzvat k rezignaci na post poslance

Na základě aktuálních informací šly peníze lidí kolem hlavy organizovaného zločinu Michala Redla na stranická konta nejen STAN, ale i ANO a ODS. Informuje o tom Idnes. K tomu už není co dodat…

Pro svoje blízké styky s obviněnými a vazebně stíhanými náměstkem pražského primátora Petrem Hlubučkem (STAN) a lobbistou Michalem Redlem minulý týden skončil Jiří Fremr, poradce europoslance TOP 09 Jiřího Pospíšila. Ze stejného důvodu musel rezignovat na svůj post ministr školství Petr Gazdík (STAN) a v dozorčí radě pražského Dopravního podniku místostarosta Prahy 9 Marek Doležal (TOP 09).

A například ODS obdržela od obviněného Michala Redla, který byl spolupracovníkem mafiána Radovana Krejčíře, a který je kamarádem europoslance STAN Stanislava Polčáka a ministra STAN Petra Gazdíka, sponzorský dar půl milionu korun!

Vládní korupční kauzy si již všimli i v zahraničí a píší o ní i zahraniční média. Vláda Petra Fialy dělá obrovskou ostudu všem našim občanům, teď těsně před předsednictvím ČR Evropské unii, které začíná od 1.července. V zahraničí si kvůli Fialově vládě o nás myslí, že jsme zkorumpovaná nedůvěryhodná země. Vláda poplivala image všech slušných lidí v naší republice!

Navíc, kauza má již prvního mrtvého. A po skončení jednání předsedů koaliční vlády Petra Fialy (ODS, STAN, KDU-ČSL, TOP09 a Piráti) o aktuální mega korupční kauze vládního hnutí STAN, jehož nejvyšší představitelé jsou napojení na organizovaný zločin a mafii, někteří jsou již ve vazbě, premiér Fiala řekl: „Nevidíme žádné důvody pro rekonstrukci vlády a podobné kroky. Ministr vnitra a předseda STAN Vít Rakušan má důvěru koalice.“

Podle mého názoru je jediným řešením DEMISE celé vlády, která si vzájemně kryje organizovaný zločin, korupci a mafii. Měl by zasáhnout prezident Zeman.

A již v září budou komunální a senátní volby - přijďte k volbám vyjádřit váš názor na Fialovu vládní pětikoalici a podpořte opoziční SPD! Důležité je netříštit hlasy! Zářijové volby budou referendem o vládě!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama