Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2022 21:09:00

Tomu se říká podvod!

Tomu se říká podvod!

Reakce na facebookovém profilu k plánu Fialovy vlády zvýšit daně

 A je to tady. Ministr financí Zbyněk Stanjura z ODS i premiér Petr Fiala chtějí zvyšovat daně. Konkrétně chtějí zvyšovat DPH. Výjimkou má být jenom několik položek. Plán má podporu premiéra Petra Fialy (ODS). „Debata bude samozřejmě na stole o všem, o všech otázkách, ať už se to týká DPH nebo spotřebních daní,“ okomentoval Fiala.

Hnutí SPD odmítá zvyšování daní českým občanům! Naopak prosazujeme snížení DPH u potravin či snížení daní pracujícím rodinám s dětmi. Zatímco polská vláda snížila DPH na potraviny a pomáhá svým občanům, Fialova vláda dělá pravý opak!

Zvyšování daní podporuje i KDU-ČSL. Přitom Fialova vláda slibovala, že nebude zvyšovat daně! Mezi hlavními předvolebními sliby pětikoalice bylo, že nebude zvyšovat daně a že nebude zadlužovat zemi. Obojí porušili. Tomu se říká podvod!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama