Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2020 19:11:00

Trumpův protikandidát Biden žádá podporu muslimů

Trumpův protikandidát Biden žádá podporu muslimů

Komentář na facebookovém profilu k volebnímu programu amerického prezidentského kandidáta Bidena

 Protikandidát republikána Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách za demokraty Joe Biden žádá podporu muslimů a slibuje jim podporu v případě, že se stane prezidentem USA. Jeho apel demaskuje vše, co se v USA děje a v jakém zájmu. Aktivistické bouře a masové vandalství je jedna strana mince, kde na druhé straně je islamizace. V čím zájmu? Je to jednoduché. Islamizace, podpora migrace, pozitivní diskriminace, genderizmus a další ideologie mají společný cíl. Likvidovat národní státy a rozbít střední třídu ve společnosti. Mají za cíl zdecimovat lidi, kteří pracují a chtějí žít v demokracii založené na skutečné svobodě, ale také odpovědnosti a stejném právu pro všechny. Mají za cíl zdecimovat lidi, kteří jsou vlastenci a chtějí mít spokojenou rodinu, vychovávat děti a nechtějí sociální dávky. Chtějí pracovní a podnikatelské příležitosti a chtějí si rozhodovat o budoucnosti své a své země. Globalisté usilují o rozbití jejich rodin a států. Zadlužují je a dělají závislým na dotacích a dávkách. Je to zájem nadnárodních korporací. Chtějí mít z lidí jen novodobé otroky a úvěrované spotřebitele.

Nadnárodní korporace financují války a dnešní společenské krize. Kdysi financovali revoluci v Rusku a dnes prostřednictvím politických neziskovek financují rozvrat v USA. Využívají politiky a politické strany, které kupují a infiltrují. Zuří tam, kde cítí odpor vlasteneckých politiků, lidí a národů. V USA, v Evropě i v České republice chtějí moc nad lidmi i státy. Chtějí globální moc. Je nutné říct, že my víme, o co jde, a v čím zájmu se dějí války a krize. Budeme bránit svoje rodiny a svoji vlast. Chceme si v ní hospodařit a rozhodovat. Podpořte nás prosím ve volbách.

A pojďme k dalšímu tématu. Je vidět, že se blíží volby. Takže média ve vlastnictví Zdeňka Bakaly, který se nechvalně „proslavil“ privatizací OKD, opět přitvrdila v pomluvách o SPD. Propojení Zdeňka Bakaly na TOP09 a ČSSD je všeobecně známé. Ve včerejších Hospodářských novinách novinář jménem Benedikt Lederer zalhal o SPD, že prý máme blízko k Rusku a Číně. Hnutí SPD není ani proruské, ani proamerické, ani pročínské, ani probruselské. My jsme pročeští, promoravští a proslezští. Proto politikou SPD není konfrontace a hádky za každou cenu, ale politika jednání a spolupráce se všemi zeměmi světa, pakliže je to výhodné pro naše občany. A je skutečně odporné, jak se probruselští novináři snaží za každou cenu rozdmýchávat nenávist mezi lidmi, rozdělovat společnost a štvát lidi proti sobě. Ale co vlastně chtít od médií, které financuje či vlastní Zdeněk Bakala, což jsou časopis Respekt, Hospodářské noviny, server Aktuálně.cz a internetová televize DVTV. Od nich podle mého názoru přece ani nemůžeme pravdu očekávat.

A úplně nakonec ještě jedno téma. YouTube mi včera bez jakéhokoli předešlého upozornění zrušil můj kanál. Ihned jsem si vytvořil nový YouTube kanál a rád bych vás pozval, abyste se ho sledovali a stali odběrateli, jelikož tam pravidelně zveřejňuji moje video komentáře a další aktuality ohledně zákulisí a faktů k nejaktuálnějšímu dění. Těším se na komunikaci s vámi. Odkaz je ZDE.

Důvodem zrušení je podle všeho to, že jsem opakovaně zveřejňoval videa, na kterých byly vyobrazeny násilné a kriminální činy migrantů v západní Evropě a „bojovníků proti rasismu“ v rámci hnutí Black lives matter v USA.

Jsme svědky tvrdé cenzury a nastupující totality. Jsem cenzurován za to, že nesouhlasím s nelegální migrací, islamizací a s politikou EU. To, že mi YouTube zrušil můj původní kanál, kde jsem zveřejňoval necenzurované informace, považuji za hrubý útok na svobodu slova, útok na základní občanské svobody dané Listinou práv a svobod a za porušení volné soutěže politických stran daných ústavních pořádkem ČR. Ubezpečuji Vás, že hnutí SPD nevzdá boj za svobodu a demokracii a budeme nadále důsledně prosazovat naše heslo, že SLUŠNÝ A PRACUJÍCÍ ČLOVĚK MUSÍ BÝT NA 1. MÍSTĚ. Podpořte nás prosím ve volbách. Děkuju

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama