Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2020 20:36:00

Ukazuje se, co by se stalo, kdyby se sluníčkáři ujali moci v celé republice

Ukazuje se, co by se stalo, kdyby se sluníčkáři ujali moci v celé republice

Komentář na facebookovém profilu k plánu na omezení a zdražení pražské MHD

 Vedení hlavního město Prahy nejenže vážně zvažuje zdražení jízdného městské hromadné dopravy, nyní je i jedním ze scénářů, že se drasticky omezí dostupnost MHD a výrazně se prodlouží intervaly. V obou případech je hlavním důvodem snaha ušetřit. Na to, aby vedení Prahy dalo homosexualistickému festivalu Prague Pride milion korun, peníze ale jsou! Stejně tak Praha má peníze na festival „Tvůrčí Afrika aneb všichni jsme Afričani“. Ukazuje se, co by se stalo, kdyby se sluníčkáři ujali moci v celé republice. Praze vládne koalice Pirátů, Praha sobě, TOP 09, STAN a KDU-ČSL.

Praha podpořila částkou 120 tisíc korun festival „Tvůrčí Afrika aneb všichni jsme Afričani“. Další homosexualistický projekt, který Praha finančně podporuje, je Centrum queer paměti, které prý „vytváří vysoce profesionální zázemí pro uchování kulturního dědictví pražské queer komunity“ – na to jde sto tisíc korun.

Pražské zastupitelstvo také schválilo individuální dotaci v hodnotě přes 5,1 milionu korun sluníčkářské neziskové organizaci Integrační centrum Praha (ICP), která se prý stará o „integraci“ migrantů v Praze.

Navíc v době koronavirové a na ní navázané ekonomické krize vedení Prahy utratí Praha miliony na nový design autobusů, tramvají i metra. Tak kvůli tomuto chce vedení Prahy zvyšovat ceny MHD? Ukazuje se, co by se stalo, kdyby se sluníčkáři ujali moci v celé republice. Praze vládne koalice Pirátů, Praha sobě, TOP 09, STAN a KDU-ČSL.

Jen náklady na soutěž a vytvoření grafického manuálu byly 1,940.000 korun… Asi si zase někdo nepotřeboval namastit kapsy? Přijde vám to normální?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama