Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2024 7:12:00

Ukrajinci se chovají lépe než Češi? Fialova „ukrajinská” vláda už to fakt přehán

Ukrajinci se chovají lépe než Češi? Fialova „ukrajinská” vláda už to fakt přehán

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům ministra vnitra Víta Rakušana.

 “Ukrajinci se chovají lépe než Češi”, řekl doslova ministr vnitra a předseda STAN Vít Rakušan na speciální besedě pro Ukrajince v restauraci v pražském Břevnovském klášteře. Informuje o tom web Novinky. Představitelé Fialovy vládní pětikoalice uráží všechny české občany. Hnutí SPD s tím zásadně nesouhlasí. Fialova “ukrajinská” vláda už to fakt přehání. Kdo si myslí, že je platí?

A v souvislosti s Ukrajinou je tady ještě jedna aktualita. Česká vláda v Evropě vede iniciativu usilující o shromáždění 1,5 miliardy dolarů (35 miliard korun) pro Ukrajinu, napsal včera známý světový deník Financial Times. Nyní Fialova vláda shání po Evropě další „sponzory”, kteří to společně s Českou republikou zaplatí… Premiér Fiala odlétá za tímto účelem do Paříže. A všechno je na dluh, jelikož je naše republika kvůli nekompetentní vládě zadlužená až po uši…  Heslo Fialovy vládní koalice je UKRAJINA NA 1.MÍSTĚ, ČEŠTÍ OBČANÉ NA POSLEDNÍM MÍSTĚ. Na řešení problémů našich občanů vláda čas nemá a kašle na ně…

Letos v červnu budou volby do Evropského parlamentu, které budou referendem o Fialově vládě. Podpořte SPD, pro nás je Česká republika a český občan na 1.místě!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama