Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2022 11:13:00

Vrací se nám znovu špiclování a posudky jako z dob bolševismu

Vrací se nám znovu špiclování a posudky jako z dob bolševismu

Komentář na facebookovém profilu k opatření Ministerstva vnitra ministra Rakušana (STAN)

 Ministr vnitra Rakušan ze STAN nám vrací něco ve stylu kádrování, prověrek a posudků na pracovištích jak z dob komunismu. Server Seznam získal dokument vypracovaný novým týmem KRIT, který pracuje pod ministrem vnitra Vítem Rakušanem (Krizový informační tým Ministerstva vnitra ČR). Z dokumentu vyplývá, že se mezi pracovníky státní správy objevuje nespokojenost s ekonomickou a politickou situací v zemi a nemohou za to jen ruské tajné služby. To je hezké, že si na ministerstvu vnitra všimli, že za zdražování energií a všeho nemůže jenom Rusko… Vskutku hluboká analýza.

Jedním z návrhů KRITu je „anonymizovaný monitoring nálad ve státní a veřejné správě. Včasná identifikace osob, které mohou šířit antisystémové nálady a jejich zapojení do dialogu.“ Takže se nám znovu vrací špiclování a posudky jak z dob bolševismu. Snad se nedočkáme toho, že ti, kteří nechtějí vládu Petra Fialy, budou souzeni za protistátní činnost ve spikleneckých centrech. Byl by to paradox, protože činnost proti našemu státu podle mého názoru vyvíjí vláda Petra Fialy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama