Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2023 17:17:00

Výroky Černochové nás můžou stát miliardy

Výroky Černochové nás můžou stát miliardy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům výroku ministryně obrany Černochové o vystoupení z OSN

 Hloupé výroky nekompetentní ministryně obrany Černochové (ODS), aby ČR vystoupila z OSN, mohou způsobit České republice škody za miliardy, jelikož s námi nyní odmítají jednat o vzájemném obchodu významné zahraniční státy. „Postoje Černochové mohou vést k miliardovým ztrátám,“ uvedl k situaci například politolog Josef Mlejnek z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy pro deník Blesk.

Co k tomu dodat? Neschopný premiér Fiala (ODS), nekompetentní ministr zahraničí Lipavský (Piráti) a hloupá ministryně obrany Černochová (ODS) poškozují Českou republiku po celém světě. Říkám už dost! Například tento týden zrušily pouhý den před návštěvou přijetí české vládní delegace dvě ropné velmoci, Saúdská Arábie a Nigérie. Přitom byly návštěvy z české strany dlouho předem připravované.

V Saúdské Arábii chtěla vláda dojednat dodávky arabské ropy místo té ruské, ale Arabové jednání s českou vládou den před návštěvou odmítli… Důvodem jsou prý mimo jiné právě hloupé výroky ministryně obrany Černochové (ODS), že chce ČR vystoupit z OSN. Přitom západní demokratické země čile ve velkém obchodují s Ruskem, Čínou, arabskými ropnými zeměmi i Afrikou, bez aktivistické ideologie.

Fialova vládní pětikoalice škodí, kde může, neumí dělat zahraniční obchod a diplomacii a těžce na to finančně doplácí naši občané a naše firmy! Trapná Fialova vláda dělá naší zemi ostudu všude, kde může. Musíme co nejdříve vládu vyměnit! Hnutí SPD disponuje odborníky, chceme být součástí příští vlády a uděláme pořádek, aby byl český občan na 1. místě!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama