Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2021 13:59:00

Vyzývám vlastenecké či euroskeptické strany - podpořte SPD

Vyzývám vlastenecké či euroskeptické strany - podpořte SPD

Komentář na facebookovém profilu k nadcházejícím volbám do Sněmovny.

Vlastenci volí SPD. Česká republika na 1. místě! 

Vyzývám ostatní vlastenecké či euroskeptické strany, aby netříštily síly, a podpořili největší vlasteneckou stranu, kterou je SPD. Tak máme jedinou šanci uspět nad probruselskými stranami. Jakýkoli propadlý hlas pro strany, které mají volební preference pod 5%, následně po přepočítání posílí koalice Pirátů či ODS s KDU-ČSL a TOP09. A to určitě nechceme. Je potřeba zahodit osobní ambice a politikaření. V letošních volbách do Sněmovny v říjnu půjde totiž doslova o zachování svobody a existence naší republiky. Správnou cestu všem vlastencům ukázal vloni Jaroslav Foldyna, který se stal členem SPD a posílil naše řady na 19 poslanců. Vlastenci táhnou za jeden provaz! Pojďte i vy s námi!

Hnutí SPD je jedinou vlasteneckou stranou v České republice, která prosazuje politický program také na evropské úrovni spolu s nejsilnějšími evropskými vlasteneckými stranami a tvoříme s nimi i společnou frakci v Evropském parlamentu. Spolu s Národním shromážděním (Rassemblement National) Marine Le Penové a SPD jsou členy naší vlastenecké frakce Identita a demokracie (ID) například italská Lega mého přítele Mattea Salviniho nebo holandská Strana pro svobodu mého kamaráda Geerta Wilderse. Podpořte prosím SPD ve volbách, ať netříštíme hlasy, a ať je hlas vlastenců v České republice i v Evropě co nejsilnější! Děkuju!

Aktuálně spolu s naší evropskou frakcí organizujeme společnou celoevropskou petici proti tzv. Migračnímu paktu EU, který Evropská komise představila 24. září 2020. Tento pakt připravuje půdu pro masovou migraci do Evropy z Afriky a z islámských zemí. Evropská komise v něm hlásá, že každý člověk má „právo na migraci“ a že je potřeba usnadnit masovou migraci a zlepšení podmínek umožňující masové přesídlování obyvatel, zejména z rozvojového světa, na evropský kontinent. Více na https://www.saveurope.cz/ , kde je možné naší petici také elektronicky podepsat. Předem děkuji za podporu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama