Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2021 10:10:01 - černápole

Lockdown

Dobrý den pane předsedo!

Mám obavu, že součet všech současných potíží - pandemie, drahé energie, rekordní inflace atd. mohou v konečném výsledku způsobit, že nebude u nás udržen sociální smír. Jaký na to máte názor, případně jaká je Vaše představa," jak z toho ven"? Děkuji předem za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2021 9:28:56 - Tomio Okamura
Dobrý den, každé téma je na samostatnou odpověď, obecně bychom mohli říct, že klíčem je zdravý rozum, stačí zachovat zdravý rozum, nedělat paniku, investovat do posilování obranyschopnosti lidí, do zdravotního systému, protože to, že máme nižší kapacity nemocnic a málo zdravotníků, není vina Covidu, ale politiky předchozích vlád, které ale také např. krajů, které rušili nemocnice, lůžka a ušetřili na platech, takže nám zdravotníci chybí, místo financování Lockdownů a restrikcí testů a roušek, je potřeba chránit ohrožené skupiny. To samé platí o bláznivých nápadech Bruselu, jak zabránit klimatickým změnám, které jsou fakticky neovlivnitelné.