Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2017 14:25:42

Veřejnost si neuvědomuje roli intelektuálů!

Veřejnost si neuvědomuje roli intelektuálů!

Příchod bohů do Valhaly.


Politické echo 5.11.017

Vincent Pribula

Veřejnost si neuvědomuje roli intelektuálů!

Příchod bohů do Valhaly.

Sledovat sešlost povýšených intelektuálů v upadajícím pořadu Václava Moravce, je zkouška vlastního ega z otupělosti. Výběr osobností, kterou žene vlastní mocenská posedlost, nakonec samozvaní intelektuálové hodili na primitivní občany, kteří nechápou jejich roli ve společnosti.

Drahoš, Sokol, Bek, Moravec – jako příchod bohů do Valhaly.

Pánové se v roli nadlidí s intelektuální převahou pouštěli do akademických diskusí. S maximální vědeckou přesností došli k závěru, že jsou pro společnost nepostradatelní. Stále více lidí chápe a sleduje kroky Českých intelektuálů a stejno tak většina pamatuje, na jejich epochální selhávání a jejich permanentní zradu ve všech oblastech společenského života. Témata otevírala dveře pekla i dveře Valhaly. Nad tím vším se novodobé božstvo povyšovalo  a  stejnou měrou pohrdalo lidmi.

České elity mají na svědomí kolaboraci ve prospěch cizí moci, nesou plnou odpovědnost za ekonomický a společenský rozklad státu. Nikdy se nezastali lidí práce, střední třídy a 3,5 milionů lidí v bídě. Sami sebe pasovali do rolí intelektuálních vůdců a politických mravokárců. Akademické svobody zprofanovaly na svobodu lokaje korporátních bossů s bezmeznou oddaností a podporou útočných válek ve jménu demokracie a svobody. Tolik lokajů s titulem, odhodlaných prodat vlastní stát i s lidmi jako otroky korporacím, má snad už jen Papua.

Elitám dnes uniká, že jedinci stejné skupiny umí myslet, chápat souvislosti a téměř každý má vzdělání dostačující na pochopení jejich intrik, záměrů a osobních ambic. Naši lidé jsou natolik vzdělaní a kulturně vyspělí, že se mohou vždy postavit psychopatům s akademickým titulem. Neustále zkouší, jak ještě více položit na kolena většinu lidí a jak udržet uměle vytvořenou sociální a politickou nerovnost. Co dělali naše elity při rozkrádání Českého státu? Kde byl jejich akademický hlas a zrcadlo morálky? Z intelektuálních výšin nedohlédli na bezbřehý egoismus, politický cynismus a ožebračování pracujících.

Dnes lkají na tupost lidí, že jim nerozumí, nechápou jejich úlohu a historickou předurčenost.

Historická souvislost s chováním jmenovaných pánů a všech samozvaných intelektuálů vždy byla a bude nadefinovaná s jejich akademickou přesností.

Stejný akademický pohled nabízí jednoznačné vědecké sdělení na permanentní boj o zdroje, boj o moc a s plnou podporou nástrojů, které elity vytvořili, včetně osvědčené manipulace, kterou je debilizace.

Doktoři, inženýři, vědci, politici, státní úředníci, umělci, armáda!

Ti všichni se v nedávné historii podíleli na masakrování a hromadné likvidaci lidí v koncentračních táborech. Intelektuálové se ve velkém a dobrovolně dávali do služeb masového vraždění, likvidaci lidských práv a lidské důstojnosti. Milovníci umění, krásy, vytříbeného vkusu a oslniví rétoři morálky. S intelektuálním nadhledem, při hudbě Vágnera s jistou formou čistoty, kterou nikdo nechápe - vraždili a mučili.

V čem jsou dnešní elity jiné? V čem jsou lepší dnešní tisíce akademiků a intelektuálů?

Je třeba se duševně namáhat a přečíst jejich záměry dříve, než nastolí takové otroctví, ze kterého nikdo neunikne. Elitám je zcela lhostejné, kolik milionů lidí žije v bídě a chudobě. Je jim lhostejné, jak se o nich smýšlí. Vždy budou tvořit kooperující skupinu parazitů, která pošle své vlastní lidi do zničujících válek, do hladomoru a bídy. Historicky tvoří špičku pyramidy a tvoří ji stále. Představa, že vzdělaní intelektuálové jsou lepší, je vědecky ověřená fikce. Žádný akademický titul neudělá z jedince lepšího a stejně tak známá celebrita svým způsobem žitím a uvažováním - nenese mravní vzor.

Demokracie v podání intelektuálních elit, znamená vládu novodobé šlechty.

Tolik jedinců toužící po postu prezidenta je k zamyšlení. Co je žene do úřadu prezidenta a proč mají onu potřebu jim být? Proč se najednou vyjadřují ve veřejném prostorů lidé bez morálky a usvědčení zloději? Jak reagovat na jejich drzé moralizování a neustálé poučování?

Většina zdravě uvažující populace odpověď zná!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama