Vítězslav Novák, C.SM.

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2020 22:59:24

Milá vládo přestaňte nám denně lhát

Milá vládo přestaňte nám denně lhát

Sanace ekonomiky

 Dnes jsem komunikoval s firemním bankéřem. Všichni lokální podnikatelé jsme s ním v kontaktu po celou dobu od prvních opatření, ale zatím nikdo nevyřídil jediný úvěr.
K celé PR vlády s pomocí podnikům se už musel smát. Ptal jsem se zda zná někoho, kdo Covid program už čerpal. Tak prý jeden kolega opravdu jednu žádost vyřídil, ale byla zamítnuta.
Veškeré prostředky prý v první vlně dostaly firmy, které asi měly Insider informace a čerpaly po desítkách milionů úvěry.
Všichni drobní podnikatelé potřebují hlavně úvěry v řádu nákladů krytí provozu, který mu stát zavřel nebo drasticky omezil. Nechceme nic zadarmo, jen zajistit likviditu aby naše firmy přežily. Veškeré náklady samozřejmě svoji práci jak jsme zvyklí uhradíme. Už opravdu není čas dělat si vtipy “kdo z vás zná někoho, kdo”.
Naše milá vládo přestaňte nám už lhát v přímém přenosu denně kolik habaděj prostředků jste poslali na sanaci ekonomiky. Chceme logické a transparentní kroky.
Vraťme konečně vše do normálu, kdy malé a střední podnikání bylo vážený motor ekonomiky a ne korporace. Řekneme ne dotacím na zaměstnance pro pochybné firmy zaměstnávající cizince. Veškerou pomoc dejte pouze firmám se sídlem v naší republice.
Není třeba vrtulníky co budou shazovat peníze, i když i taková varianta není v dnešní době utopie, ale už prosím dělejte něco pro občany. Roušky jsme ušili, dezinfekce také umíme namíchat, plicní ventilátor kamarád také zkonstruoval, dělejte už tedy něco pro nás.
Děkuji
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama