Vítězslav Novák, C.SM.

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2021 21:05:40

Pan Rychetský rozehrál hru, která se týká nás všech

Pan Rychetský rozehrál hru, která se týká nás všech

volby

 Současná situace, která je na jednu stranu popisována jako narovnání prostředí a fér rozdělení hlasů není vůbec jednoduchá a někdo s panem Rychetským dobře a důkladně naplánoval. Čas ukáže zda strany ve sněmovně a senátu stihnou vše za 8 měsíců, já se obavám, že časový tlak bude obrovský a vznikne nám tu nějaký další paskvil, který se příští volby opět znelíbí.

Až dnes se mi díky aktuálním reportážní vybavilo jaká tu byla situace před nynějším volebním zákonem. Celá doba byla jen ve znamení patových situací a následným rozhodováním dle pidistran, které byly pomyslným jazýčkem na vahách.

Zrušení kvora pro koalice přinese jen další zmatek. Běžný volič bude zaplaven desítkami koalic a kandidovat bude klidně 100 a více subjektů. Následkem bude další znechucení a možná i propad volební účasti.

Ač jsem ateista, tak říkám bůh ochraňuj naši krásnou zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama