Vítězslav Pojezný

Předseda Oblastního klubu SPD Praha 5
  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2019 7:30:00

Třeste se před Ruskem, nebo uvidíte!

Třeste se před Ruskem, nebo uvidíte!

Šílenství kolem Ruska zasahuje rozčílené skupiny aktivistů, některé senátory, předsednictva i členské základny těch pravých demokratických stran, což vyvolává minimálně jednu otázku. "Co by se stalo, kdyby?"

 Zpochybňovat křivdy spáchané  Ruskem na národu českém od roku 1968 do roku 1989 je nesmysl, neboť vše co je Rusku vytýkáno, je vytýkáno oprávněně, nicméně dějiny se nepíší jen od roku 1968 do roku 1989.

Co by se stalo, kdyby se tehdejší Rusko ve II. světové válce zastavilo na své hranici?

Co by se stalo, kdyby si tehdejší Rusko řeklo, že státy střední a západní Evropy stejně chtějí spadat pod vliv Německa, tak proč jim to neumožnit?

Vnímání poválečné historie našimi "elitami"  je asi takové, že Německo je kámoš na věčné časy a Rusko věčný nepřítel. Dobrá, ale byly by dnešní elity vůbec na světě, nebo by již jejich předky ten kámoš prohnal nějakým likvidačním koncentrákem - "odpověď zná asi primátor Hřib, ten ví o osvobození vše"?

O kolik je období okupace ze strany tehdejšího SSSR horší než okupace Německem - nebo není?

Od kdy si můžeme říci, že historie je historií a nové generace mají budovat na zkušenostech lepší svět - pouze do roku 1967 a pak opět od roku 1989?

"Coby se stalo kdyby?" je otázka, která klade další nekonečné množství otázek, na které jsou pouze domnělé odpovědi.

Jedno je však jisté, dnešní Německo opět ohrozilo celou Evropu tentokrát migrační vlnou, kterou mnozí z těch bojovníků proti Rusku vítají a podporují. Otázkou pro bojovníky je "Kolik občanů EU již migranti zabili, znásilnili, napadli, okradli?"  - Já vím ČR je to netýká "říká vláda", tak vzhůru na Rusko - počmáráme Koněva.

Udělal jsem z toho bramboračku, ale kde najít informace, když v ČT se o II. světové válce moc nedozvíte, takže to vypadá, že snad ani nebyla a pokud ano, tak za to nemůže Německo. Uvědoměle si pamatujme, že nejtemnější období našich dějin se píše od roku 1968 do roku 1989 a migranti zde taky nejsou, jinak si na vás zaklekne Hamáček a jeho tým pro předsudečnou nenávist.

Tak zase příště na nějaké té demokratické demošce - barvy sebou ať můžete zničit další pomník.

Jo a až budete (někdo) ničit další pomník tak si opakujte " Bojuji proti nenávisti pravdou a láskou" 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama