ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.01.2017 14:45:41 - Jaroslav Honzajk

Vesnická čutaná a EET

Dobrý den,jen se chci poptat, zda je nějaká možnost na vesnici při pořádání místního mače jednou za 14 dní,legálně a bez ohrožení malého sotvažijícího klubu prodat 30 klobás a sud piva bez EET,protože pořízení EET a následné zdanění to na provoz nám toho moc nezustane.Stačí ,že jako podpora vesnických klubů platíme elektřinu nejvyšší sazbou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.01.2017 14:37:19 - Vláda České republiky
Dobrý den, Jaroslave, pokud má Váš klub právní formu spolku nebo jiného veřejně prospěšného poplatníka, pak evidujete příjmy jen pokud v součtu za všechny podnikatelské hrubé příjmy za rok překročíte hranici 175 tisíc nebo 5% celkových příjmů. Zdůrazňuji, že musí jít o podnikatelské příjmy - tedy z činnosti, kterou děláte soustavně (opakovaně) a za účelem zisku. Pokud limit překročíte a bude se na vás vztahovat povinnost evidovat tržby, měla by být víc než dostačující malá kasička na bázi telefonu se zabudovanou tiskárnou. Všechny informace k EET jsou přehledně k dispozici na www.etrzby.cz. Srdečně zdraví, AB