Žarko Jovanovič

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2016 11:09:08

Je třeba mobilizovat, času už moc nezbývá a kecy nám nepomohou

Je třeba mobilizovat, času už moc nezbývá a kecy nám nepomohou

Je třeba mobilizovat, času už moc nezbývá a kecy nám nepomohou. Proti přívalu migrantů nemáme co resp. koho postavit, naše roky šetření a neustálých reorganizací zdecimovaná armáda, ani policie nemůže v současném stavu nikoho zastavit.

Proti přijímání uprchlíků ze zemí postižených válečnými konflikty je 60 procent české veřejnosti. Třetina lidí má za to, že by je ČR měla dočasně přijmout do doby, než se budou moci vrátit zpět do svých zemí. Souhlas s přijetím uprchlíků a dát jim možnost usadit se na území Česka deklarovala dvě procenta dotázaných.
Nejsou to uprchlíci, ale ve většině ekonomičtí přistěhovalci, někteří dokonce organizovaní dobyvatelé, se snahou nás ovládnout a zotročit. 
Promarnili jsme kecy spoustu času, je třeba okamžitě posílit bezpečnostní složky, ve své podstatě "mobilizovat", to že jsou zatím ve vedlejším pokoji, od kterého už nás dokonce nedělí ani zed, takže je to pokoj vlastně virtuální spíše kout, není žádný argument, naopak je třeba postavit zed a dostat je z i našeho bytu.
Potřebným a těm co nás neohrožují můžeme pomoci se stavbou bytu jejich, ne si je cpát do toho našeho.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama