Žarko Jovanovič

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2015 16:38:19

Naše země, naše pravidla, znělo o víkendu na německo-rakouském pomezí

Naše země, naše pravidla, znělo o víkendu na německo-rakouském pomezí

Chcete vidět EU Merkel tzv. "poslušné" a přistěhovalce "vítající" Německo? Koukněte se a posud´te sami, účastnili jsme se na demonstraci bavorské AfD (Alternativa pro Německo), Ne, nejsme sami !!!

Ne, rozhodně nejsme sami, právě naopak, je nás čím dál tím více.
Koukněte se a posud´te sami, fotoreportáž z demonstrace bavorské AfD (Alternativa pro Německo) se stále rostoucí volební podporou, nyní kolem 10%, pod vedením českého rodáka Petra Bystroně, třeba budeme mít zase německého císaře .
Sebevražednou přistěhovatelskou politiku EU v čele s německou kancléřkou Merkelouvou odsuzuje stále více Evropanů, ale i občanů Německa. Do role vyplašených osamocených chudinek nás stylizují jen média, opak je pravdou podpora svéprávné Evropy s národními státy roste.
Mimochodem, poprvé v životě se mi stalo, že policista donutil vymazat část fotek a chtěl zabavit pamětovou kartu, takže nedělejte si iluze, co bylo a co je, jak se říká, kdo se nepoučil z minulosti, je odsouzen zažít ji znova, nebo taky kdo se nepoučí z cizích a ani vlastních chyb, je nepoučitelný.
Trochu mě to připomnělo zákaz poslechu severokorejského rádia v Jižní Koreji.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama