Zdeněk Podal

  • SPD
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2021 16:33:32

Lockdown, rozdíl dvou minut

Lockdown, rozdíl dvou minut

Před lockdownem jsem vystoupil ve sněmovně s varováním, že každých 8 min umírá jeden člověk na Covid 19. Výsledkem lockdownu jsou úmrtí na Covid 19 již každých 6 min Zároveň jsme dosáhli světového prvenství ve smrtnosti Covidu 19 na 100 000 obyvatel.

Z tohoto prvenství nelze vinit Čechy, ale naopak je nutno přiznat, že jiné národy by za takovýto výsledek již svrhli svoji vládu. Domnívám se, že přišel čas národní jednoty. To znamená vyměnit vládu, zástupci všech politických strana a hnutí zastoupených v parlamentu. Jinak hrozí, že za další lockdown se spirála smrti zkrátí na 4 minuty. Pak by bylo ovšem moudré odložit sčítání lidu.
Zdeněk Podal
poslanec Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama