ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2017 10:26:30

ROZUMNÍ- máme volební potenciál dvanáct procent.

ROZUMNÍ- máme volební potenciál dvanáct procent.

Strana ROZUMNÍ je volební aliancí občanských a vlasteneckých stran a hnutí a řady nezávislých kandidátů. Nezávislý průzkum ukázal skutečnost.

Máme volební potenciál dvanáct procent.  Nezávislý průzkum ukázal skutečnost  

Strana ROZUMNÍ,  na jejichž kandidátce najdete členy hnutí Změna pro lidi i dalších vlasteneckých stran,   má stejný volební potenciál jako ODS a TOP09 a jen o procento méně nežli ČSSD a SPD!   

Jde o výsledek dnes zveřejněného velkého průzkumu veřejného mínění provedeného Filozofickou fakultou Univerzity Karlovy a společností Behavio.

Výzkum nebyl nikterak zmanipulován, protože byl financován prostředky vybranými veřejně na crowdfundingovém portálu a tedy nikdo neovlivňoval výsledek.

Potvrzuje se to, že strana ROZUMNÍ, ačkoliv je tradičními médii a tradičními výzkumnými agenturami úmyslně ignorována a není jí poskytován mediální prostor, ani není zařazována do volebních průzkumů, je reálnou, zdravě vlasteneckou silou, která nabízí široký program pro celou společnost, napříč generacemi i profesemi a nabízí odborně zdatný tým pro veškeré oblasti státního aparátu.

A už nás některá tradiční média na základě těchto zveřejněných výsledků, se zjevnou snahou nás poškodit, zcela nepochopitelně označují jako "radikálně nacionalistickou formaci".

Přitom strana ROZUMNÍ je volební aliancí občanských a vlasteneckých stran a hnutí a řady nezávislých kandidátů

Tuto skutečnost skvěle okomentoval lídr ROZUMNÝCH v Olomouckém kraji p. Ivan Hrbek : " Pokud slovo "radikálně" znamená, že chceme změnu a slovo "nacionalistické" znamená, aby ještě za 4 roky existoval český národ, tak jsme skutečně naše jméno ROZUMNÍ vybrali ROZUMNĚ...

Strana ROZUMNÍ je tady skutečně pro všechny slušné obyvatele naší země. Velice si Vaší podpory vážíme, ale je potřeba přijít k volbám a hlas vhodit do volební urny. Teprve poté se skutečně počítá a teprve poté můžeme pro nás všechny učinit tu spoustu tolik potřebných změn...

Opl (Rozumní)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama