ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2016 23:22:09

V EVROPĚ JSOU MUSLIMY NA POTKÁNÍ VRAŽDĚNI NEVINNÍ CIVILISTÉ.

V EVROPĚ JSOU MUSLIMY NA POTKÁNÍ VRAŽDĚNI NEVINNÍ CIVILISTÉ.

Na pozadí současného dění v Evropě, je vládou suše oznámeno přijetí na naše území dalších 80 imigrantů. Takto to přesně začíná.

 Na pozadí současného dění v Evropě, je vládou suše oznámeno přijetí na naše území dalších 80 imigrantů. Takto to přesně začíná.

V r. 1961 přišlo do Německa také pouze 6800 tureckých gastarbeiterů, kteří se měli podle původních plánů za 2 roky vrátit zpět. Dnes jich je tam něco přes tři miliony!  V Čechách zatím nemáme přesně tu skupinu migrantů, ze kterých se islamističtí teroristé rekrutují. Když si je necháme do Čech vnutit evropskými kvótami, budeme mít velmi rychle mrtvé i u nás doma.

Vláda přitom byla zavázána usnesením Sněmovny k odmítnutí kvót.

Premiér Sobotka prohlásil, že se tím necítí zavázán, protože to bylo v Bruselu už stejně odsouhlasené. Ale jeho konání je v rozporu s naší Ústavou! Rozhodnutí Sněmovny jsou závazná pro vládu, nikoliv naopak. Sněmovna se většinou hlasů usnesla, že tady nebudou žádné kvóty. A teď je na jejich základě přijímáme. To je zásadní obrovský problém. Sněmovna by to měla urgentně řešit, ale to by politici nesměli mít prázdniny. Nebo by nesměli dávat přednost volební kampani, protože jediné co je zajímá je vyhrát volby, aby si udrželi svá koryta.

Co si o tom myslíte?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama