ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2017 17:56:46

V současné době se hraje o konec demokracie a počátek diktatury miliardářů!

V současné době se hraje o konec demokracie a počátek  diktatury miliardářů!

Prohlášení p.h. Změna pro lidi k podzimním volbám 2017 do PSP ČR. V současné době se hraje o konec demokracie a počátek otevřené diktatury miliardářů! Odhoďme osobní a partikulární zájmy a spojme se proti tomu!

 

Prohlášení p.h. Změna pro lidi k podzimním volbám 2017 do PSP ČR.

     Zavedené parlamentní strany opakovaně zklamaly a tak si občané zakládají mnoho vlastních straniček a hnutí v zoufalém domnění, že se jim podaří něco změnit. Programy a důvody vzniku hnutí či stran, jsou takřka totožné. Každá stranička a hnutí koulí tu svoji kuličku a tím spíše škodí, než prospívá. Roztříštěnost politické scény totiž nahrává současnému systému., aby se „lišily“, lákají voliče na podružná témata. Je smutné, že u těchto hnutí a malých stran jde mnohdy více o prosazení vlastního názoru  a osobní moc, než o společnou věc. Voliče spíše odrazují svou nevyhraněností a nahrávají tím větším stranám, které jsou voleny jako „menší zlo“. Nevadí, že nebude lépe, jen aby bylo aspoň jako dnes a nebylo hůře! To je základní filosofie většinového voliče. Lidem nestačí jen správný názor.  Hledají někoho, kdo by reálně dokázal změnit poměry v zemi k lepšímu.

      Naše pseudodemokracie bohužel neumožňuje prosadit svoje legitimní zájmy kdekomu, ale pouze těm, kteří na to mají finance.

      Do podzimních voleb jsou politické karty rozdány tak, že ANO2011 (Agrofert-Babiš) má našlápnuto vyhrát volby. ANO určitě nedostane tolik hlasů, aby mohlo vládnout samo. A ejhle, zničeho nic se najednou rozhodne p.  Dospiva (PENTA)  zainvestovat do nově vznikající pravicové strany REALISTÉ, miliardář P.Sehnal pak ohlásil reinkarnaci pravicové ODA pomocí svých milionů a kdyby bylo ještě málo hlasů mohou přibrat  Zicklera s jeho miliony financovaným Řádem národa. Investované peníze do vybudování a zviditelnění těchto stran v mediích se bohatě vrátí po volbách. Pokud se podaří uskutečnit tento politicko-podnikatelský záměr, mají hoši po problémech se ziskovostí svých firem. A navíc vše bude legální a posvěceno vůlí voličů. Proti tomuto trendu je nutné se razantně vymezit, pokud nám není lhostejné, že miliardáři budou ovládat veškeré veřejné prostředky.

      Jak legálně po podzimních volbách zabránit vzniku plutokracie (nedemokratické formě vlády, ve které bude mít politickou moc v rukou pouze hrstka příslušníků nejbohatší vrstvy naší společnosti bez jakékoliv veřejné kontroly)?  

      V současné době se hraje o konec demokracie a počátek otevřené diktatury miliardářů! Odhoďme osobní a partikulární zájmy a spojme se proti tomu!

      Politika se bez zviditelnění v masmediích nedá dělat. Toto zviditelnění je však drahé. Další cesta je ve spojení malých regionálních stran a hnutí, které by se měly oprostit od nereálných ambicí a společně se postavit pod jeden neutrální zastřešující programový štít, na kterém se všichni shodnou. Musí jít nejvýše o 10 zásadních bodů všeho, co občanům vadí a jak změnit správu věcí veřejných. Proto vyzýváme reprezentanty menších politických stran a hnutí k uspořádání schůzky s cílem nalezení společných programových bodů a zjištění, zda jsou schopni a ochotni se vzdát jisté jejich části, ve kterých nenalezneme shodu a oželet částečně svou vlastní suverenitu a identitu ve prospěch celku, tedy nás všech občanů tohoto státu.


                                                                   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama