Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2021 8:39:00

Moje děti nemůžou za práci, kterou dělám

Moje děti nemůžou za práci, kterou dělám

Komentář na facebookovém profilu k výhrůžkám její rodině.

Říkají, že “V čele peletonu nejvíc fouká”. 

Ano, zvykla jsem si za ty 4 roky ve vysoké politice a sněmovně opravdu na ledacos. Na urážky, lži, manipulace, tzv. “absolutní pravdy” těch, co o mě vůbec nic neví. Že lidé hází všechny politiky do jednoho pytle, dokonce i chápu. Protože rozumím jejich frustraci a nedůvěře. Byli  xkrát oklamáni planými a prázdnými sliby politiků a opakovaně jsou obelháváni…

To však neznamená, že si vše nechám líbit! Dokud se to týká mne, neřeším to. To bych se z těch lží a polopravd musela zbláznit. Ale ve chvíli, kdy kdokoli vyhrožuje a přeje si smrt mých dětí, veškerá moje trpělivost a ignorace jde stranou!

Jsem v prvé řadě máma. A nikdy nedopustím, aby kdokoli jakkoli ubližoval a vyhrožoval mým dětem. Nikdy! Před týdnem opět přišly mladšímu synovi tak odporné zprávy, že to rozhodně nenechám být! ZDE
Považuji to za odporný lidský hyenismus a dle toho se také budu chovat! Mé děti nemůžou za práci, kterou dělám. Jsou moje všechno. A vždy budou na prvním místě. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama