MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2019 6:32:00

Bydlení není jen obchodovatelná komodita

Bydlení není jen obchodovatelná komodita

Komentář na facebookovém profilu k projektu bydlení pro dospívající autisty

 Podle mě pravé Vánoce jsou, když se plní smysluplná přání. Proto jsem moc vděčný za to, co se povedlo radním Adamu Zábranskému a Mileně Johnové. Spustili spolu unikátní projekt, který pomůže ubytovat v městských bytech dospívající lidi s autismem. A nejen to! Ve spolupráci s Národním ústavem pro autismus - Nautis těmto mladým lidem zajistili také plnohodnotnou nonstop péči, kterou potřebují.

Tím pomohou ohroženým rodinám, kterým Praha dosud prostřednictvím stávajících služeb pomoci nedokázala. Rodinám tak hrozil kvůli extrémnímu přetížení kolaps. Teď už ale mají šanci na lepší život.

Bydlení totiž není jen obchodovatelná komodita. Podstatou bydlení je přeci to, že má sloužit jako bezpečné zázemí a domov. V naší koalici si to uvědomuje a spolupracujeme na tom, abychom krok za krokem řešili krizi dostupnosti bydlení v Praze ve všech jejích podobách.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama