MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2019 21:01:00

Politici by neměli na Vánoce exhibovat ve veřejném prostoru

Politici by neměli na Vánoce exhibovat ve veřejném prostoru

Na Staroměstském náměstí servírovali představitelé města rybí polévku a vánočního kubu.

 I v tomto roce začaly vánoční svátky tradiční akcí na Staroměstském náměstí v centru Prahy. Na rozdávání rybí polévky a vánočního kuby čekaly s předstihem stovky lidí. Primátor hl. m. Prahy Zdeněk Hřib, předseda zastupitelského klubu Spojených sil pro Prahu Jiří Pospíšil, předseda zastupitelského klubu Prahy Sobě Jan Čižinský a pražští radní Vít Šimral a Jan Chabr naservírovali tisíce porcí těchto pokrmů.

Rozlévání rybí polévky je tradiční vánoční akce určená pro Pražany i návštěvníky hlavního města. Letos bylo připraveno celkem 3 000 porcí rybí polévky a vánočního kuby.

„Společně jsme dnes s kolegy na Staroměstském náměstí rozdali dva tisíce porcí rybí polévky a tisíc porcí houbového kuby. Věřím, že všem chutnalo, a těším se se všemi Pražany na shledanou v novém roce. Už loni jsem se rozhodl, že udělám změnu a polévku budeme společně rozlévat o den dříve. Mám totiž za to, že vánoce jsou svátky klidu, rodinné pohody, a proto by politici neměli na Vánoce exhibovat ve veřejném prostoru a ideálně to vydržet až do Silvestra. Nemluvě o tom, že pro mnoho lidí jde i o období půstu, takže to rozdávání polévky na Štědrý den ani nezapadalo do dřívějších tradic,“ uvedl primátor Zdeněk Hřib.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama