Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.12.2019 19:13:00

V osobě Josefa Váni získává kraj schopného sportovce i sportovního manažera

V osobě Josefa Váni získává kraj schopného sportovce i sportovního manažera

Komentář na facebookovém profilu ke jmenování Josefa Váni na pozici krajského radního pro sport a tělovýchovu.

Velmi ráda jsem dnes uvedla Josefa Váňu na pozici krajského radního pro sport a tělovýchovu, kam ho zvolilo na svém prosincovém zasedání zastupitelstvo našeho Karlovarského kraje

Pepa Váňa nastupuje do úřadu 20 dnů před zahájením Zimní olympiády dětí a mládeže v našem regionu a jak mi sám řekl, bude pokračovat ve spolupráci na její organizaci a především pak na jejím hladkém průběhu. Jako radní se chce zaměřit hlavně na získávání financí pro mládežnický sport, protože právě zde vidí rezervy. Také mi prozradil, že bude usilovat o navýšení dotací na obnovu a údržbu sportovních zařízení, protože částka alokovaná v rozpočtu kraje na rok 2020 je dle jeho názoru nižší, než by mohla být.

Jak jistě již víte, v příštím roce začne pracovat Národní agentura pro sport a náš kraj musí být aktivně u toho, až se začnou nastavovat dotační programy a všechny systémy. Jsem přesvědčená, že v osobě Josefa Váni získává náš kraj velmi uznávaného a schopného nejen sportovce, ale i sportovního manažera, který se v problematice sportu a všeho kolem sportu perfektně orientuje a k tomu si díky svým sportovním úspěchům na poli dostihového závodění vydobyl veliký respekt.

Přeji Pepovi mnoho úspěchů v jeho práci pro náš kraj.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama