ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2020 11:17:00

Starostové, Východočeši a ODS jdou do krajských voleb 2020 v předvolební koalici

Starostové, Východočeši a ODS jdou do krajských voleb 2020 v předvolební koalici

Toto sdělení konstatuje krajský výbor STAN Královéhradeckého kraje.

Zároveň gratuluji kolegům z Královehradeckého regionu k podpoře, kterou na regionálním sněmu získala jejich snaha o uzavření předvolební krajské koalice se Starosty a Východočechy.

Nejužší vedení krajské organizace STAROSTŮ a NEZÁVISLÝCH, vítá stanovisko regionálního sněmu Královéhradecké ODS, ze dne 21.122019. Krajský výbor Královéhradecké STAN vyjádřil jednomyslnou podporu této předvolební koalici.

Čtyřměsíční, nelehká vyjednávání mezi ODS, VÝCHODOČECHY a STAN přineslo své „ovoce“. Také jednání TŘÍ krajských výborů STAN Královéhradeckého kraje, byla nabitá“ energií, zvýšenými hlasy, ale v závěru podporou pro, výše uvedenou, předvolební koalici.

Za STAN Královéhradeckého kraje Miroslav Sazeček, člen výboru STAN  KHK
Josef Cogan, starosta Nové Paky, předseda KO STAN Královehradeckého kraje


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama