Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2020 14:01:00

ODS je strana, kterou nikdy volit nebudu

ODS je strana, kterou nikdy volit nebudu

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům volby nového vedení strany.

Oni jsou konzervativní, já jsem zažraný liberál. Ale mám dost přátel, kteří vidí svět konzervativně a já jim přeju, aby měli svoji slušnou stranu, kterou budou s chutí volit. Stejně jako to přeju třeba svým přátelům s moderně levicovým smýšlením. Zkrátka přál bych si soutěž politických stran, kde skutečně rozdílem mezi nimi budou jen rozdíly v pravicově-levicovém nebo konzervativně-liberálním vidění světa.A nikoli morálka, čest a spravedlnost. Tu by měli všechny strany ctít stejně.

A z tohohle pohledu se dívám i na nové vedení ODS. Jsou tam pro mě dvě výrazné kaňky. Vondra a Stanjura. Oba považuju za relikty té nečernější minulosti ODS. Ale chci být pozitivní, takže o nich už ani slovo. V první řadě předseda Fiala. Slušný člověk, které minimálně navenek s klidem vede i tak divokou stranu jako ODS. A v jakém stavu ji přebíral? Frajer. Pak můj kolega ze Senátu Miloš Vystrčil. Asi spolu nikdy na pivo nepůjdeme. Ale nedokážu si představit, že by někdy udělal vědomě něco nemravného. A navíc jeden z nejpracovitějších senátorů, co znám. Pak Martin Kupka. Pro mě prototyp mladého, sympatického a moderního politika. Nejméně pak znám Martina Baxu. Ale moje podvědomí ho průběžně vnímá jako slušného a úspěšného politika.

Tedy z mého úhlu pohledu na politiku, dopadly vnitrostranické volby v ODS docela fajn.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama