Mgr. Miroslav Červenka

předseda Trikolora Ústecký kraj
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.01.2020 8:06:42

O co jde FITESu...

O co jde FITESu...

Předpokládám, že před únorovou volbou šesti nových radních jsou již spacáky nachystány a Peszynski, Kaputinové, Milionchvilkaři a jim podobní se připravují na pořádný virvál.

 Tak Luboš Xaver Veselý včera v přímém přenosu České, tedy jejich, televize, získal spolu s Michaelou Jílkovou a Jaromírem Soukupem kritickou, zcela zvláštní cenu poroty, Českého filmového a televizního svazu(FITES) - zlatý citrón, prý za za úroveň vedení debat.
Což se nedá ale moc divit, FITES je totiž ve své podstatě nátlaková organizace, která v prvé řadě ve spolupráci s platformou Svobodu médiím(vřele doporučuji přečíst si jména členů „výboru platformy" a „podporovatelů" - hned budete doma...) usiluje o změnu způsobu volení do rad veřejnoprávních médií a každý oponentní hlas ve veřejném prostoru jí dozajista neskutečně vadí. Proč asi, že...
Vzorem je jim samozřejmě německý model, kde ti správní kluci a holky, co se spolu baví, tedy ti jediní správní ODBORNÍCI, nominují spolu se zástupci politických stran v parlamentu Radu média veřejné služby. Cílem je očividně zabránit kontrole a ovlivňování řízení veřejnoprávních médií veřejností tak, aby výlučně „ti správní lidé" sami rozhodovali o tom, jak se budou rozdělovat peníze občanů a kdo bude mít rozhodující veřejnoprávní mediální vliv na ovlivňování veřejného mínění.
Ale oni nám to dnes v NewsroomuČT 24 určitě náležitě vysvětlí. Předpokládám, že před únorovou volbou šesti nových radních jsou již spacáky nachystány a Peszynski, Kaputinové, Milionchvilkaři a jim podobní se připravují na pořádný virvál.
Samozřejmě v rámci té opravdové pravdy a lásky, o nějaké zlobě či nenávisti nemůže být vůbec řeči.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama