Mgr. Tomáš Chalupa

Praha 6; volby do PS: č. 9
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.12.2011 10:24:41

MŽP vyhlašuje zakázku na nákup kancelářských potřeb

MŽP vyhlašuje zakázku na nákup kancelářských potřeb

Ministerstvo životního prostředí vyhlásilo formou centralizovaného zadávání veřejnou zakázku na nákup kancelářských potřeb. Zakázka je vypsána na 48 měsíců v celkové hodnotě 28 milionů korun.

Ministerstvo životního prostředí tak realizuje záměr vlády na větší využívání institutu centrálních nákupů, ke kterému již přistoupilo při centrálním nákupu elektrické energie a vyhlášení výběrového řízení na nákup hlasových a datových služeb.

V rámci centralizovaného zadávání je cílem MŽP dosáhnout významných finančních úspor oproti nákladům, které v současné době ministerstvo a jednotlivé resortní organizace za tyto služby vynakládají. MŽP zároveň dbá na to, aby nabídky na kancelářské potřeby splňovaly základní ekologické parametry vycházející z programu EMAS, a aby minimálně 60% výrobků splňovalo podmínky „ekoznačky“ (více na www.ekoznacka.cz), tedy aby šlo o výrobky, které jsou v průběhu celého životního cyklu prokazatelně šetrnější nejen k životnímu prostředí, ale i ke zdraví spotřebitele.

Hodnocení nabídek bude prováděno podle jediného základního hodnotícího kritéria, a to nejnižší nabídkové ceny bez DPH s váhou 100 %. Jednotlivé nabídkové ceny budou seřazeny ve vzestupném pořadí, přičemž nabídka s nejnižší celkovou nabídkovou cenou se umístí na prvním pořadovém místě.

Vítěz soutěže bude poskytovat kancelářské potřeby nejen Ministerstvu životního prostředí, ale i vybraným organizacím resortu (konkrétně CENIA, Česká geologická služba, Správa jeskyní ČR, ČHMÚ, Správa NP České Švýcarsko, Správa NP Šumava a SFŽP). Zadávací dokumentaci najdou zájemci na webových stránkách MŽP v sekci „Veřejné zakázky“: http://www.mzp.cz/cz/verejne_zakazky.

Michaela Jendeková, tiskové oddělení MŽP
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama