Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2020 7:09:35

Zpráva o stavu unie a v Čechách

Zpráva o stavu unie a v Čechách

Mainstream nás v minulých dnech opět seznámil se Zprávou o stavu unie, podle které jsou USA nejsilnější zemí v celé své historii.

Světový četník svým vazalům  dává pocit, že   jeho role vůdce a hegemona světového vývoje je neotřesitelná.  Opomíjeny jen zůstávají fauly, kterých se každodenně americký „režim“ dopouští vůči okolním nepohodlným státům v podobě  zvyšujících se hospodářských sankcí a blokád, obchodních bariér a dalších metod. Jen čas ukáže, zda za vypuknutím koronaviru  v Číně, která ve skutečnosti ekonomicky předběhla velkého bratra, můžou netopýři  nebo někdo jiný. Třešničkou na dortu zůstává   vyvolávání  občanských nepokojů prostřednictvím  financovaných neziskových organizací ve státech, které  nejsou loajální  zájmům USA s cílem svrhnutí  těchto režimů. V  případně  „nouze“ vyvolání lokálních vojenských konfliktů k zajištění  dalšího drancování přírodních zdrojů a surovin zdejších států .

      Škoda, že naši občané nejsou také seznamováni se zprávou o stavu České republiky. Server Seznam.cz  v těchto dnech publikoval  reportáž „Fotky: Orlík upustil vodu. A ukázalo se, co lidé naházeli do přehrady.“ Možná by bylo zajímavější publikovat  vyšetřovací zprávu z 90. let, kdy se u nás  „čistilo podnikatelské prostředí“ Z doby kdy spousta pohřešovaných  „skončila“ (nejen)právě na dnech přehrad. Zajímavým sdělením  by byla také informace o nepřetržitém špehování všech  občanů vyšperkovaná o poslední pokus z dílny  BIS v souvislosti se zakázkou na  elektronické dálniční známky. Radostnější zprávou by nebyla ani informace o každodenní korupci v nejvyšších patrech vládnutí našeho státu, kdy nejtěžší by bylo zjistit, zda korupci vévodí resort obrany či resort  jiný. Nejtěžší mimo jiné i protože stát nevede legislativní stopu, jak vznikají zákony a kdo je ovlivňuje.

       Žádný ,,společný trh s EU“ se nekoná, místo toho do Česka ( po likvidací vlastních výrobních kapacit Smlouvou o přístupu k EU nařizující ,, snížení výrobní kapacity trvalým fyzickým zničením výrobních kapacit“ – viz. ocelářský a strojní průmysl, cukrovarnictví, a další ) dováží předražené potraviny podřadných kategorií, školství plné revizionistických učebnic z německých nakladatelství, vývoz tisíců kamionů odpadu na naše území, financování loutek v parlamentu ČR, vyvádění stamiliardových zisků, nebo stovky zahraničních lobbistů rozesetých od úrovně vlády po poslední okres. Tak by se stručně daly shrnout ,,strategické cíle rozvoje“ České republiky. Ale o nich nenajdete nikde ani stopu. Nedávno, tuším loni v únoru, se v některých magazínech objevily články s nadpisem ,,Stát není schopen zjistit, kdo v ČR ovlivňuje zákony a vést legislativní stopu“. Už to samo o sobě je dosti zarážející uvědomíme-li si, že po občanech je vyžadováno, aby vše dokládali a prokazovali, o EET ani nemluvě. Cituji : ,,Český stát není schopen zajistit, aby byli obyvatelé informováni, kdo v České republice ovlivňuje obsah legislativy a tvorbu zákonů. Tzv. legislativní stopa je podle ministerstva financí technicky „neproveditelná“ a není jasné, kdo a jak ji má vést. Podle ministerstva vnitra jde o neexistující právní institut.“. Viděli jste snad někdy mafii, která si vede podrobné a transparentní záznamy o svých konspirativních schůzích a plánech?

      Naštěstí jsou předkládány občanům samé pozitivní zprávy!  Ochrana demokracie a lidských práv je pojištěna Zákonem o protiprávnosti komunistického režimu a odporu proti němu z roku 1993, stejně jako vyčpělým účelovým lustračním zákonem. Poslanecké sněmovně se podařilo v loňském roce  přijmout usnesení, podle kterého při privatizaci majetku státu  v letech 1992 až 2005 došlo k řadě excesů, chyb a zločinů, které způsobily ČR a jejím občanům škody na majetku v řádech stovek miliard korun. Podstatnější je, že podnikatelé typu Bakala můžou zůstat v klidu i nadále. Pro nastavení správného morálního ovzduší ve společnosti je důležitější spíše pokračovat v akci Asanace, než v potrestání viníků  (nejen) privatizace OKD.  Republika ekonomicky rozkvétá každým dnem, tak proč brát vážně úvahy o reálném posunutí hranice odchodu do starobního důchodu a výše penzí.  

 Možná jen tiše (zatím) můžeme závidět  Velké Británii, která přes odpor Evropské unie  se vyprostila z tohoto uskupení a dala příklad k následování dalším jeho členským státům. Bohužel se ukázalo, že Evropská unie je nereformovatelná, co byl patrně i plán jejích autorů, vysloužilých nacistů a inženýrů zbylých z ,, projektu“ Třetí říše.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama