Ing. Michal Kučera

  • TOP 09
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2020 15:34:03

Umíme se dohodnout i na podpoře kandidáta do Senátu

Umíme se dohodnout i na podpoře kandidáta do Senátu

TOP 09 podporuje do Senátu Zdeňka Bergmana

TOP 09 podporuje v doplňovacích volbách do Senátu ve volebním obvodu č. 32 - Teplice ředitele Gymnázia Teplice a zastupitele Teplic Zdeňka Bergmana. Podporu kandidáta schválil výkonný výbor TOP 09.

„Jsem velmi rád, že jsme se dokázali dohodnout na podpoře pana ředitele Bergmana, který je velmi kvalitním kandidátem. V Ústeckém kraji je potřebné více než kde jinde se spojovat s dalšími demokratickými stranami a subjekty, které reprezentují podobné hodnoty. Těší mě, že po společné kandidátce do krajských voleb jsme teď dokázali, že se umíme dohodnout i na podpoře kandidáta do Senátu,“ říká předseda TOP 09 v Ústeckém kraji Michal Kučera.

Zdeněk Bergman kandidoval do Senátu již v roce 2018, kdy skončil na druhém místě za Jaroslavem Kuberou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama