Mgr. Martin Červíček, Brig.gen.v.v.

  • ODS
  • Náchod
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2020 15:00:00

Kraj je připraven podílet se na řešení situace v autobusové dopravě

Kraj je připraven podílet se na řešení situace v autobusové dopravě

Komentář na facebookovém profilu k problémům autobusové dopravy v Královéhradeckém kraji

 Jednání setkání s dopravci, zajišťujícími veřejnou autobusovou dopravu v našem kraji, bylo nejenom o realizaci přechodu na plnění dle nových smluv, platných od příštího roku, ale také o nově vzniklých vícenákladech v souvislosti se zavedením mýta na silnicích I. třídy a v neposlední řadě o nárůstu nákladů na garantovanou výši mezd v důsledků ze strany ministerstva práce a sociálních věcí aktuálně upravené výše minimální mzdy.

Kraj je připraven podílet se na řešení této situace - v rozsahu rozdílu nákladů na mzdy, již zahrnutých v předložených nabídkách jednotlivých dopravců, a novou skutečností. Závěrem jsme se domluvili na kontrolních dnech, které budeme na odboru dopravy pro pravidelná setkání s dopravci pořádat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama