Miroslava Němcová

  • ODS
  • Praha 1
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2020 16:43:00

Pomatenci, vlastizrádci a udavači

Pomatenci, vlastizrádci a udavači

Komentář poslankyně ODS Miroslavy Němcové k výrokům premiéra Andreje Babiše

1) Na Andreje Babiše přijeli kontroloři. Odmítl se s nimi setkat, utekl. Šéfka kontroly je prý pomatená, ostatní byli předsedou vlády označeni za vlastizrádce, potom se opravil: jsou to prý jen udavači a na tom trvá. Premiér s krycím jménem Bureš jistě ví o udávání své.

2) O kontrolách pod vládou ANO by čeští živnostníci mohli vyprávět. Tlak na ně roste, připomíná to snahu o jejich likvidaci: kontrolní hlášení, EET na každý párek ve stánku, blázinec kolem DPH na pivo. Drastické pokuty za každičkou chybu. Třeba za špatně účtovaný kopeček zmrzliny se šlehačkou. K tomu státem organizovaná udavačská loterie účtenkovka.

3) Premiér nemá jiná práva než živnostník. Má být vzorem. Z toho plyne: každý český podnikatel a živnostník, na kterého Babišovi kontroloři zakleknou, by se měl příkladem předsedy vlády řídit: před kontrolory prásknout dveřmi a označit je za pomatené udavače.

Miroslava Němcová
poslankyně PČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama