Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.03.2020 13:00:23

Evropské hodnoty v akci

Evropské hodnoty v akci

Pokud náhodou nevíte, co jsou to ty „evropské hodnoty“, tak spolek s názvem Evropské hodnoty to názorně předvádí den co den. Naposledy jeho výkonný ředitel Jakub Janda. Ano, ten porno Janda.

Na adresu prezidenta republiky Miloše Zemana 15. 3. 2020 napsal:

„Prezident České republiky není jen vlastizrádce pracující pro Rusko a pro Čínu, ale také sračka co se v době největší národní krize za generace někdo schovává. Ale možná je to tak lepší, nikdo na ty jeho kecy a lži není zvědavý.“

Na svých webových stránkách o sobě hoši a děvčata z Evropských hodnot píší, že „ctí lidskou důstojnost a solidaritu“ a o kousek dál, že „pod tuto hodnotu zahrnují rovněž obecně prohlubování kultury důstojného vystupování…“.

Dle poslední výroční zprávy, jež je na webových stránkách k dispozici, konkrétně za rok 2018, je politická neziskovka Evropské hodnoty z 87 procent financována z veřejných zdrojů, jinými slovy – převážně z našich daní.

Tak už víte, co jsou to ty „evropské hodnoty“? S nataženou rukou šířit sprostotu.            

Jaký z toho plyne závěr? Až skončí šílenství okolo koronaviru, přijde čas k přehodnocení spousty věcí. Není pochyb, že také bude třeba víc šetřit. Posílat peníze z veřejných rozpočtů vyčuraným darmožroutským sprosťákům Jandova typu, nejenže není nezbytné, ale je to přímo zločin.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama