Mgr. Ivana Stráská

  • SOCDEM
  • Jihočeský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2020 13:27:00

Jihočeský kraj obdržel 1200 kusů respirátorů FFP2

Jihočeský kraj obdržel 1200 kusů respirátorů FFP2

Distribuce roušek pro poskytovatele sociálních služeb

Většina respirátorů FFP2 určených pro poskytovatele pobytových sociálních služeb už byla předána adresátům. Stačil k tomu jeden den

Během neděle (22. 3. 2020) rozdal kraj ve druhé vlně centrální zásilky prostřednictvím svého odboru sociálních věcí většinu z celkového počtu 1200 respirátorů FFP2 poskytovatelům pobytových sociálních služeb.  Zbylé respirátory si vyzvednou adresáti v pondělí.

„Počet ochranných prostředků, konkrétně respirátorů FFP2, bylo rozděleno na naše pobytové sociální služby podle klíče Ministerstva zdravotnictví. Obdrželi jsme je v sobotu večer, celkem pro celý Jihočeský kraj to bylo 1200 kusů,“ vysvětlila hejtmanka Ivana Stráská s tím, že hned následujícího rána byli poskytovatelé pobytových sociálních služeb telefonicky vyzváni, aby si pro ochranné prostředky přijeli. „Poskytovatelům, kteří si z konkrétních důvodů nemohli respirátory převzít osobně, zavezli zásilku zaměstnanci odboru sociálních věcí. Menší část poskytovatelů si chce respirátory vyzvednou zítra,“ dodala Stráská a poděkovala všem poskytovatelům sociálních služeb za příkladnou spolupráci.

Další ochranné prostředky budou postupně do Jihočeského kraje dodávány v příštích dnech, proto i nadále sledujte webové stránky Jihočeského kraje https://www.kraj-jihocesky.cz/.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama