Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2020 10:23:00

Ten lokajskej Čech si přeci nedovolí protestovat...

Ten lokajskej Čech si přeci nedovolí protestovat...

Komentář na facebookovém profilu k čínskému obchodování.

Mentalita čínského režimu je taková, že oni pohrdají svými lokaji, či poddanými. Víc si váží svých soupeřů, než těch, kdo jim “líbají nohy”.

Čína v téhle době prodává každému, kdo dobře zaplatí.

Ale obsah těch dodávek pro různé odběratele je různý. A možná právě kvůli tomu poddanému přístupu k Číně, kdy stojíme nastoupeni před letadlem z Číny na letišti a plácáme nesmyslnému projevu čínského představitele, máme v dodávkách, co máme. Respirátory nižší kategorie, než jsme objednali. Nefunkční testy. Roušky z bavlněného papíru. Číňané si to k nám dovolí. “Ten lokajskej Čech si přeci nedovolí protestovat...”

Pojďme si zachovat svou hrdost. Nejenom, že si to naši lidé zaslouží. Ale při obchodování s Čínou se nám to fakt i vyplatí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama