MUDr. Raduan Nwelati

  • ODS
  • Mladá Boleslav
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2020 17:46:00

Situace je opravdu vážná

Situace je opravdu vážná

Komentář na facebookovém profilu k opatřením proti nákaze koronavirem.

Nejprve patří velký opravdu velký dík všem co dodržují nařízení a všem co se snaží pomáhat ostatním ať to dělají v rámci svých dobrovolných aktivit nebo v rámci vykonávání své profese.

Musím ale konstatovat, že se situace nevyvíjí úplně dobře. Neustále dochází k nárůstu pozitivních případů na území města. A to více než bychom si přáli. A pořád je ve městě část obyvatel, která se cítí, tím že má roušku, neohroženě a zbytečně se pohybuje po městě. Moc Vás prosím. Situace je opravdu vážná. Rouška Vás nechrání absolutně. Rouška jen snižuje riziko nákazy a o trochu více brání šíření viru. Virus, který tady je není jiný než ten co mají v Itálii. Je to stejný virus a je úplně stejně nebezpečný. Nechoďte ven pokud nemusíte. Nechci vidávat partičky kamarádů co vysedávají v hloučku v parku na lavičce, tak jak tomu bylo před chvilkou, přímo před radnicí, když jsem se podíval z okna!!! Jinak opravdu budeme muset začít masivně ukládat pokuty. Zůstavejte doma!!!! Jen tak to v Mladé Boleslavi můžeme zvládnout.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama