Mgr. Ivana Stráská

  • SOCDEM
  • Jihočeský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2020 20:57:00

Pokryje tím požadavky zdravotníků, sociálních služeb a dopravců.

Pokryje tím požadavky zdravotníků, sociálních služeb a dopravců.

Pokryje tím požadavky zdravotníků, sociálních služeb a dopravců.

Už druhá dodávka dezinfekce Anti-COVID nakoupené z rozpočtu kraje byla v úterý dopoledne přivezena na krajský úřad. Od dnešního dne bude postupně distribuována Zdravotnické záchranné službě Jihočeského kraje, lůžkovým zdravotnickým zařízením zřizovaným a založeným Jihočeským krajem a zdravotnickým příspěvkovým organizacím státu. A to v objemu 880 litrů. Dalších 3 225 litrů dostanou během pátku sociální služby. Bylo rozděleno již 1 758 litrů mezi regionální vlakové i autobusové dopravce včetně MHD v Českých Budějovicích, Strakonicích, Jindřichově Hradci a Táboře. Část dodávky bude směřovat i na obce s rozšířenou působností. V případě potřeby, dle sdělení dodavatelů, může být objednávka dezinfekce opakována.

„Během středy zásobování dezinfekcí plynule pokračuje, takže bude možno v dohledné době pokrýt všechny požadavky v celkovém objemu 77 tisíc litrů. To máme smluvně zajištěno,“ uvedla hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská a poděkovala za vydatnou pomoc při vykládkách dezinfekce firmě Koh-i-noor a jejím zaměstnancům.

Pro veřejnost je na webu kraje zpřístupněn seznam všech dodavatelů, od nichž lze dezinfekci zakoupit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama