MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2020 13:09:00

Kupte si vstupenku na nic

Kupte si vstupenku na nic

Komentář na facebookovém profilu ke snaze podpořit kulturu

Kupte si lístek na NIC 2020, nejlaskavější kulturní akci tohoto měsíce!

Díky iniciativě radní pro kulturu Hanka Trestikova si teď můžete kupovat vstupenky na neexistující představení, a tím podpořit svá oblíbená divadla nebo kluby.

Jak to funguje? Je to úplně jednoduché: na GoOutu si vyberete kulturní podnik, který chcete podpořit, a pak si zakoupíte vstupenku do virtuálního sálu podle libosti. V nabídce jsou prémiové vstupenky do první řady i cenově dostupné vstupenky dozadu na stojáka.

Vstupenky kupujte ZDE.

Naše společnost potřebuje kulturu, ale stejně tak kultura potřebuje své publikum. Obzvlášť dnes. Tak jí pomozme přečkat těžké časy.

Představte si třeba, že byste museli trávit celou domáci karanténu bez poslouchání hudby a sledování filmů a seriálů. Děsivé, že? Proto o kulturu nemůžeme přijít.

P.S.: Tahle akce na podporu kultury platí celorepublikově!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama