Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.04.2020 22:38:00

Letos to budou zvláštní Velikonoce

Letos to budou zvláštní Velikonoce

Přání na facebookovém profilu ke klidném prožití Velikonoc v době koronavirové krize

Letos to budou zvláštní Velikonoce i pro mě osobně. Nebudu dělat spoustu věcí, které k Velikonocům patří. S manželkou a dětmi nepůjdeme navštívit moje rodiče, nebudou velikonoční obřady v kostele, nesetkáme se s přáteli. Budeme to tak mít všichni. Svoje zvyky většina z nás neomezí proto, že je to zakázané, ale protože chceme být ohleduplní, nechceme ohrožovat ostatní. Berme to jako příležitost najít si čas na věci, které jinak odkládáme.

Věřte mi, toto přejde. Velikonoce slavíme proto, abychom mohli doufat. Jsou připomenutím ukřižování a zmrtvýchvstání Ježíše Krista, vítězství života nad smrtí, dobra nad zlem, jsou to svátky naděje. Po těch letošních se budeme vracet k normálnímu životu. Nevíme, jak dlouho to bude trvat, ale budeme dělat vše pro to, aby to bylo co nejdříve. Přeji vám krásné a klidné Velikonoce, naději a víru, že si s tím brzy poradíme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama