ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2012 11:48:08

ODS se nezodpovědně vůči zájmům této země chovat neumí

ODS se nezodpovědně vůči zájmům této země chovat neumí

Vyjádření místopředsedy ODS k výrokům ministra Schwarzenberga.

Jasně dohodnutá témata politiky koalice obsahuje koaliční smlouva a programové prohlášení vlády. Neplnění těchto témat by mohlo být předmětem rozhořčení kterékoliv koaliční strany a eventuelně důvodem pro její odchod z vlády. Vše ostatní by mělo být předmětem dohody koaličních stran.

V případě smlouvy o fiskální unii je tomu stejně. A navíc, tato smlouva a její text, pokud vím, ještě není připravena. Kdo tedy teď vyhrožuje odchodem z vlády v případě jejího nepřijetí, tak zároveň říká, že podepíše i prázdný papír nadepsaný smlouva o fiskální unii a je mu jedno, co si na něj později Francie nebo Německo napíší. A takto nezodpovědně vůči zájmům této země se ODS chovat neumí.
 
Trochu mi to připomíná vtip, který se před lety vyprávěl o jednom předsedovi KDU-ČSL, že ten je ochoten za post ministra zahraničí podepsat jako koaliční smlouvu i prázdný list papíru.

Mgr. Pavel Drobil
místopředseda strany
poslanec PČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama