Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2020 11:48:00

Nedivím se, že Hamáček chce držet nouzový stav co nejdéle

Nedivím se, že Hamáček chce držet nouzový stav co nejdéle

Komentář na facebookovém profilu k zajištění a výrobě ochranných prostředků

 Za dovoz roušek a respirátorů jsme doposud zaplatili bez výběrových řízení více než 13 mld korun. Nedivím se, že Hamáček chce držet nouzový stav co nejdéle. Jednak ČSSD potřebuje zaplatit více než 300 milionů korun pozůstalým po advokátu Altnerovi za kauzu Lidový dům a je také potřeba se v červeném svetru ukazovat denně (a pokud možno co nejdéle) v médiích v roli zachránce státu, protože volby se blíží.

Vláda až nyní zvažuje výstavbu továrny na ochranné pomůcky na Olomoucku v majetku USA, ale přitom naše firmy to chtějí a umí vyrábět od samého začátku. Navíc všechny šité látkové roušky jsou "lidová tvořivost", protože vláda nezabezpečila pro řadové občany žádné.

To, že to je všechno z peněz nás daňových poplatníků, musí být jasné každému. Tak doufám, že voliči rozhodnou správně, koho volit a kdo hájí jejich zájmy bez postranních úmyslů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama