Mgr. František Jura

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2020 16:13:00

LEDky rozsvítí podjezd pod D46 v ulici Říční

LEDky rozsvítí podjezd pod D46 v ulici Říční

Takzvaná myší díra získá moderní osvětlení.

Motoristé i chodci budou projíždět či procházet podjezd pod D46 za plného světla. Celodenní osvětlení zde budou zajišťovat nová LED svítidla se záložním zdrojem.

„Cílem tohoto opatření je zvýšení bezpečnosti provozu a zajištění lepšího osvětlení podjezdu,“ uvedl primátor František Jura.

„Při jednání Rady města Prostějova jsme se shodli, že si tato nebezpečná lokalita zaslouží úpravu. Výměna stávajícího osvětlení, které už opravdu nesplňuje současné potřeby ani bezpečnost, vyjde na téměř 103 tisíc korun (včetně DPH). Tamní komunikace bude postupně procházet obnovou a nová světla jsou jedním z opatření, které toto dopravně ožehavé místo čeká,“ doplnil první náměstek primátora Jiří Pospíšil.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama