Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2020 6:28:00

S čím kdo zachází, tím také schází

S čím kdo zachází, tím také schází

Komentář na facebookovém profilu k rozhodnutí soudu o postupu vlády během nouzového stavu

 Zjevně největší nemehla od listopadu 89: s čím kdo zachází, tím také schází. Staré české přísloví se naplnilo. V dosahu jsou májové dny, které určitě velká část populace považuje za nejkrásnější v roce. Takže krásná země - ano. No a řídí nás nemehla? - ano. Dokonce je to potvrzeno soudem. Bylo by to k smíchu, kdyby tihle hlupáci neohrožovali naši zemi chaosem.

Nikdy po roce 89 jsme nebyli k němu tak blízko. Pokud se verdikt soudu nezmění, tak nás tahle banda přijde draho. Regresy jimi způsobené škody by byly gigantické. Jelikož je škoda způsobená nesprávným úředním postupem vymahatelná, měli bychom vidět kompletní vládu ve spodním prádle pod mostem. Kromě oblečení by jim totiž nemělo nic zůstat.

Nezklamal ani mimoň z Lán. Ústy mluvčího Ovčáčka vzkázal, že za to všechno odpovídá soud. Tak si pamatujte, až vám nějaký feťák nebo opilec zapálí chalupu a soud ho strčí za katr, tak za to bude odpovídat soud. Geniální logika. Asi by rychle měl odjet do Moskvy na ty oslavy. Kdyžtak by tam na další celebranty mohl počkat.

Angažmá estrádníka na ministerstvu zdravotnictví hrozí přerůst v největší "estrádu", jakou jsme už dlouho nezažili. Já jsem tuhle partu nevolil a odmítám nést podíl na náhradách škod, které způsobili. Teď by se měli pochlapit všichni jejich voliči a podporovatelé (i ti bývalí) a začít posílat milióny ze svých účtů. Ale to je asi nesplnitelné přání.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama