Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2020 16:29:13

Tajemství odhaleno!

Tajemství odhaleno!

Tajemství odhaleno! Na veřejnost pronikla tajná nahrávka z pasové kontroly na letišti Václava Havla.

Existuje jen zvukový záznam, protože kvůli koronavirovým zmatkům na Ruzyni nefungovaly kamery. Známe tak jen hlas ruského agenta, ale ne jeho podobu. Proto také stále uniká. Pracovníci Bezpečnostní informační služby, veřejnosti známější pod prezidentským kódovým označením čučkaři, nyní také šetří, kudy tajná nahrávka unikla a kdo je za to zodpovědný. Zde je její přepis:

Zdrávstvujtě, taváryšči!

Ja diplómat. Vot moj pásport. Privjet ot taváryšča Pútina. Ja prijéchal iz Savětskovo sajúza. Ech, što ja, staroj durak, gavarjú. Izvinítě, ašíbka, kaňéšno ja prijéchal iz Ruskoj feděrácii.

Taváryšči, adín vaprós. Pomagítě mně?

Pažálsta, mně nádo najtí, gdě živút taváryšč Grip, taváryšč Novótny i taváryšč Kolarž. Ja prijéchal s bratskoj pómošču. Dja nich u meňá v čemadáně rýcin. Éto padarók, rycinóvoje masló.

Ja dúmaju, što pasavjétovať mně móžet tóže taváryčš Kúndra iz gazéty Réspěkt, centrálnovo pres-orgána Právdy i Ljúbvy ímeni preziděnta Gávla. Dajtě mně, pažálsta, jevó tělefon.

Spasíbo! Da svidánija!

Da zdrástvujet češsko-savětskaja drúžba!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama