ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2020 21:43:00

Programy Covid1 a Covid2 jsou pro běžné podnikatele nedosažitelné

Programy Covid1 a Covid2 jsou pro běžné podnikatele nedosažitelné

Komentář na facebookovém profilu k vyřizování žádostí o podporu z vládních programů Covid1 a Covid2

 Programy Covid1 a Covid2 jsou pro běžné podnikatele nedosažitelné a jejich prezentování jako vlajkové lodi pomoci podnikatelům je výsměchem vůči těm nejvíce poškozeným.

Už i vláda přiznává, že jsou firmy velmi neúspěšné v dosažení na tyto programy ministerstva průmyslu. Kromě veřejně známých informací to potvrzují i zprávy od mnoha z vás, živnostníků nebo podnikatelů s menšími s.r.o.

Jak to chodí, víme nejen díky zprávám od vás, ale i proto, že je v našich řadách mnoho lidí, kteří to pociťují na vlastní kůži. Nedávnou svou zkušenost pro Novinky.cz sdílel člen Republikového výboru Svobodných Oldřich Peprla.

„Vláda sice schválila úvěrový program, ale přesně ty obory, které jsou nejvíc zasažené, na něj nedosáhnou, a to nejsme už úplně malá firma. Neodmítli nás proto, že jsme gastro, ale protož nemáme obraty. Ale ty nemáme, protože jsme gastro a jsme z moci vlády zavření,“ poznamenal provozovatel několika franšízových restaurací v Brně a Olomouci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama