Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2020 11:40:33

Je libo Franka či Himmlera?

Je libo Franka či Himmlera?

Tak už je možné koupit si kalendář s osobnostmi, jako byl Hitler, Heydrich, Frank, Himmler nebo Mengele. Neuvěřitelné. Nebo uvěřitelné?

 Tak už je možné koupit si kalendář s osobnostmi, jako byl Hitler, Heydrich, Frank, Himmler nebo Mengele. Neuvěřitelné. Nebo uvěřitelné? Před pár lety by bylo neuvěřitelné hanobit a odstraňovat v takové míře jako dnes pomníky osvoboditelů, kteří doslova zachránili náš národ před vyhlazením. Před pár desítkami let by bylo neuvěřitelné veřejně pranýřovat spolky, které sdružují pamětníky, válečné hrdiny, kteří proti fašismu bojovali.

75 let po konci války a svět je naruby. Vítězové jsou poražení. Oběti jsou kati. Hrdinové jsou zločinci. A naopak. Revize pokračuje. Kdo ovládá minulost, ovládá budoucnost. Cíl je jasný. Zlo je vše na východě, euroatlantická civilizace je spasení. A tak se možná 100 let po konci nejstrašnější války bude povídat, jak západní spojenci společně bojovali skoro celé 20. století s rudým morem (nějaké ty rozpory v jejich táboře, zejména s Němci byly jen epizoda) a nakonec ho porazili...  Ale na stráži před východem musíme být i nyní… Nebo ne?

14.12.1945 řekl Eduard Beneš:
„Přijde brzo chvíle, kdy tito viníci se budou před sebou samými a před světem očišťovat z toho, co v těchto letech napáchali. A budou tomu sami věřit, až tyto své nové lži budou přednášet. Říkal jsem při jiných příležitostech, že máme všecko zaznamenat a povědět to, co jste zažili ve svých vězeních a koncentračních táborech. Ne snad jen proto, abyste nám všem řekli o svém utrpení, ale proto, abyste se znovu mohli bránit, až oni začnou s tou "očišťovací" kampaní... Že začnou – o tom buďte přesvědčeni. A konečně přijdou opět, aby od očištění přešli k útoku. Bude to nová reakce, která opět spojí útok na pokrok sociální s útokem na naši svobodu národní a lidskou.“

Nenechme to tak!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama